ClavicleCare™ – Ondersteuning en houdingscorrectie voor een gezonde rug

 50,00

Heb je last van slechte houding en rugpijn als gevolg van langdurig zitten of staan? Merk je dat je schouders naar voren hangen en je rug gebogen is?
Herstel je houding en verlicht rugpijn met de ClavicleCare™ sleutelbeenondersteuning en houdingscorrector. Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, biedt deze rugtrainer een verstelbare oplossing voor een betere houding en ruggezondheid.
De ClavicleCare™ corrector is voorzien van verstelbare riemen en klittenbandsluitingen voor een comfortabele en gepersonaliseerde pasvorm. Het ergonomische ontwerp corrigeert je houding door je schouders naar achteren te trekken en je ruggengraat uit te lijnen, terwijl het zachte materiaal irritatie voorkomt.

Voordelen:

  • Houdingscorrectie: Helpt bij het corrigeren van slechte houding door de schouders naar achteren te trekken en de ruggengraat uit te lijnen.
  • Rugondersteuning: Biedt ondersteuning aan de rugspieren en verlicht rugpijn veroorzaakt door een slechte houding.
  • Verstelbaar Ontwerp: Voorzien van verstelbare riemen en klittenbandsluitingen voor een comfortabele en gepersonaliseerde pasvorm.
  • Ergonomisch Comfort: Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort tijdens langdurig dragen, terwijl het zachte materiaal irritatie voorkomt.
  • Geschikt voor Mannen en Vrouwen: Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, geschikt voor dagelijks gebruik thuis, op het werk of tijdens het sporten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ClavicleCare™ – Ondersteuning en houdingscorrectie voor een gezonde rug” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *