PowerFlex™ – Maximale ondersteuning voor serieuze gewichtheffers

 9,99

Ervaar je pijn en ongemak in je elleboog tijdens intense gewichtstrainingen? Voel je de druk en spanning in je elleboog toenemen, waardoor je niet op volle kracht kunt trainen?
Geef je training een boost met de PowerFlex™ elleboogbrace voor gewichtheffen met compressieondersteuning. Speciaal ontworpen voor serieuze gewichtheffers, biedt deze brace een optimale ondersteuning om jouw prestaties te verbeteren en blessures te voorkomen.
Het stevige maar flexibele materiaal van de PowerFlex™ brace biedt compressieondersteuning aan de elleboog, waardoor pijn en spanning worden verminderd tijdens het tillen van zware gewichten. De verstelbare klittenbandsluiting zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en maakt het gemakkelijk om de brace aan te passen aan jouw behoeften.

Voordelen:

  • Maximale Ondersteuning: Helpt bij het stabiliseren van de elleboog tijdens intense gewichtstrainingen, waardoor blessures worden voorkomen.
  • Compressieondersteuning: Het stevige materiaal biedt compressie aan de elleboog, waardoor pijn en spanning worden verminderd.
  • Verstelbare Pasvorm: De verstelbare klittenbandsluiting zorgt voor een nauwkeurige en comfortabele pasvorm.
  • Flexibel Ontwerp: Flexibel materiaal zorgt voor bewegingsvrijheid tijdens het trainen, zonder de ondersteuning te beperken.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “PowerFlex™ – Maximale ondersteuning voor serieuze gewichtheffers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *